Aan de webshop voor oogappeltjes wordt gewerkt

Oogappeltjes: de meest kleurrijke en stralende sieraden onder de zon. Deze glasjuweeltjes zijn speciaal voor jou ontworpen en worden handgemaakt in Nederland door Studio Glashelder. Met de zilveren en vergulde onderdelen in combinatie met de schittering van het glas, steel jij overal de show. Er zijn 3 maten: Subtiel (S), Modieus (M) en Lef (L).

Welke collectie past bij jou?

  •  You rock (glassieraden die door de kleuren en vormen op edelstenen lijken)
  •  Marzipan (Geen zin om te wachten tot de feestdagen, omdat het bij jou elke dag feest is? Top, want deze sieraden hebben een basis met de kleur marsepein genaamd. Erboven op zitten kleurtjes die doen denken aan snoep en zuurstokken. Wie wil er snoepjes in zijn oren?
  •  Shine (voor wie van chique houdt. Door het gebruik van speciaal iriserend glas, hebben deze sieraden een lichte glans. zo val je op stijlvol, niet schreeuwerig. 
  •  Special (unieke sieraden waar er maar een paar van zijn, ontstaan uit experimenten of combinaties van glas. 

Aquarelle

 

De zachte kleuren die deze collectie kenmerken zijn ontstaan door het "persen" van stukjes glas onder druk van veel gewicht tijdens het smelten in de glasoven. Hierdoor vloeien de kleuren uit en in elkaar over. Na het stoken is het glas gepolijst en in gesneden stukjes  opnieuw de oven in gegaan. Sieraden die op een schilderij lijken!

 

 


Mix

 

Kleurcombinaties waar je vrolijk van wordt! Roze met rood of oranje met paars? Alles kan!


Shine