Workshop Glassieraden maken in een hotpot

Een workshop volgen kan op dit moment helaas niet door de corona crisis. Op het moment dat dit weer mogelijk is zullen er nieuwe data gepland worden. 

 

De workshop glassieraden maken duurt ongeveer 2,5 uur. Na een korte inleiding over glas en oefenen met glas snijden en breken, mag je gekleurd glas uitzoeken dat in kleine stukjes op elkaar gestapeld wordt, eventueel extra versierd met glaspoeder, korrels (frit) of stringers. Jouw kunstwerkje gaat in een klein oventje, een 'hotpot' genaamd. Deze hotpot met behulp van een magnetron snel een temperatuur waarop glas aan elkaar smelt. Na het afkoelen kan je het glas plakken op zilveren oorstekers of er oorhangers van maken. Een tweede glaskunstwerkje kan je op een verzilverd hangeroog plakken. Met een spang erbij kan je jouw eigen gemaakte ketting en oorbellen na de workshop meteen mee naar huis nemen. Schrijf je hieronder in of stuur mij een mailtje via contact (in hoofdmenu). Maximaal aantal deelnemers: 6. 


Heb je een (vrijgezellen)feestje, iets te vieren of gewoon zin om met een eigen groep de workshop te volgen? Neem contact op via de mail voor de mogelijkheden en data!